Tijelo nam stalno daje znake gdje nas napada neka bolest – BalkanMag
Zdravlje

Tijelo nam stalno daje znake gdje nas napada neka bolest

 

 

Tijelo će nam uvijek na vrijeme javiti što nije u redu s njim, na primjer, ako izostane stolica na neko kraće vrijeme, pa čak i na jedan dan, to je prvi alarmantan znak.

Nadalje, ako mokraća, izmet iliznoj imaju jak miris znat ćemo kako su u organizmu nagomilani toksini. Ako je povišena temperatura, znači da se tijelo brani od neke zaraze ili infekcije. Ako počnemo kihati i izbacivati višak sluzi, znači pojeli smo više nego je tijelu potrebno, višak će nam se odmah javiti ,piše ” alternativainformacije.com

Mnogi misle kako su alergije nerješiv problem i da se mora koristiti mnogo lijekova. Ako na vrijeme poslušamo tijelo problemi će se moći odmah riješiti.

Ako vidimo dkako nam je jezik bijel moramo znati kako u crijevima imamo toksina. Tijelo samo alarmira, samo čuvari ponekad zataje, spavaju na radnom mjestu.

Na slici su prikazani meridijani prstiju koji su pokazatelji što se kronično događa u tijelu. Svaki od prstiju vuče nevidljive kanale – meridijane ka ključnim naznačenim organima i tako možemo pratiti što se događa s tim organima.

Čak ako vidimo neke promjene na noktima to će nam ukazivati ima li nekih većih promjena na naznačenim organima. Masiranjem određenih prstiju rukama ili akupunkturnim prstenom vršimo i masažu naznačenih organa, stimuliramo njihov rad i u mnogim slučajevima možemo maknuti manje probleme na tim organima. Masažom meridijana prstiju u velikoj mjeri otklanjamo umor iz cijelog tijela.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top
$(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' }); $('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); }); });