Svaki roditelj bi trebao da vidi: Ovo je potencijalni UBICA kojeg nosi svaka djevojka! – BalkanMag
Zdravlje

Svaki roditelj bi trebao da vidi: Ovo je potencijalni UBICA kojeg nosi svaka djevojka!

 

 

Djevojke često nose gumicu na ruci, a da li ste i vi jedna od njih? To nije baš pametno raditi jer nas steže i ometa protok krvi.

Osim toga, podijelit ćemo jedan ozbiljniji slučaj s vama. Audree Kopp je često nosila gumicu na ruci, a jednog dana je primijetila otok i crvenilo na zglobu, piše “Megagiga“…

Prvo je mislila da ju je ujeo neki insekt. Ipak, ispostavilo se da nije to. Otišla je doktoru gdje su joj dali neke antibiotike. Potom su doktori utvrdili da ju je u to stanje dovela gumica koju je nosila na ruci.

Naime, na gumici se nalazila bakterija koja je poslije prošla kroz pore i dovela do infekcije. Zato vodite računa o tome i nemojte da vam gumice budu prljave.

Ova djevojka je zato željela da upozori djevojke da ne bi došle u istu situaciju kao i ona. Brojne su situacije gdje osobe upozoravaju druge na neke situacije, kako se ne bi drugima desile.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top
$(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' }); $('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); }); });