Špijunirao je ženu da sazna zašto je svako veče premorena. Bolje da nije – BalkanMag
Zanimljivosti

Špijunirao je ženu da sazna zašto je svako veče premorena. Bolje da nije

 

 

Koliko ste puta čuli da je muškarcima u životu mnogo teže nego ženama?

Koliko ste puta, ako ste muškarac, rekli da to nije tačno?

Japanci su napravili zanimljivo istraživanje na ovu temu i dokazali, nećete verovati, da žene nose mnogo veći teret! Na osnovu ovih saznanja su napravili i kratki film kom je tema upravo to, a odgovor na pitanje “ko nosi veći teret – muškarci ili žene”, dali su kroz priču jedne porodice, piše “Noizz

Video koji je oduvao milione gledalaca prikazuje muža koji tajno snima svoju ženu i sve njene aktivnosti u toku dana. Malo je reći da ga je ono što je video zauvek ućutkalo.

Pogledajte:

Dakle, nasuprot uverenju većine (pošto su, muškarci, jelte, snažniji) žene su te koje u toku dana prosečno nose više kilograma tereta. Anketa koja je sprovedena u istraživanju okupila je nasumičnih 100 ispitanika, a svako je upitan o svojim dnevnim navikama u nošenju stvari.

Ispostavilo se da žene dnevno ponesu oko 7.2 kg, što je čak duplo više nego što prosečni muškarac nosi u prosečnom danu. I ne samo to – čak 18 odsto žena je odgovorilo da na svakodnevnom nivou nose više od 15 kilograma.

Tako, kad sledeći put rešite da omalovažavate napor koji žena ulaže u toku dana ili da joj glavobolju prebacite kao izgovor – setite se ovog filma.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top
$(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' }); $('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); }); });